Ansøgninger

Er du eller har du været anbragt, er du til enhver tid velkommen til at søge støtte i Solsikkefonden indenfor fondens formål.

Bestyrelsen behandler ansøgninger 2-3 gange pr. år.
Næste ansøgningsfrist er 31.maj 2024.

Din ansøgning skal altid være skriftlig. Du søger ved at udfylde ansøgningsblanketten, som du finder her.

Når du har udfyldt ansøgningen skal du blot trykke på ‘send’. Derefter får du automatisk en besked om, at bestyrelsen har modtaget din ansøgning.

Bestyrelsen læser jævnligt alle ansøgninger og hvis din ansøgning udvælges, får du besked kort tid efter indsendelsen.

Bestyrelsen vil gerne efterfølgende høre fra dig om, hvordan Solsikkefonden var med til, at du fik din drøm til at gå i opfyldelse, og hvordan du nåede dit mål. Hvis du får tildelt støtte, vil vi derfor aftale med dig, hvordan du skal lave en tilbagemelding til fonden. Samtidig vil vi også gerne have mulighed for at offentliggøre din historie om, hvad du fik ud af Solsikkefondes støtte. Sådan en offentliggørelse kan fx være på Solsikkefondens hjemmeside og/eller i pressen eller lignende. Men husk, at det er dit helt eget valg om du vil have det offentliggjort eller ej.

ALLE der modtager støtte fra Solsikkefonden er personligt ansvarlige for indberetning til SKAT efter de til enhver tid gældende regler. Her kan du læse hvordan.

Drømme og mål er altid betydningsfulde og skal ikke opgives.
Derfor er det meget vigtigt for os at sige, at hvis din ansøgning ikke udvælges, er det ikke fordi du ikke har fortjent støtte til at virkeliggøre din drøm eller dit mål. Udvælges din ansøgning ikke, er det udelukkende fordi, vi har fået flere ansøgninger, end vi har mulighed for at opfylde. Det er vi kede af, og opfordrer dig til at søge i Solsikkefonden igen eller søge andre steder.

Du kan klikke her for at se lignende fonde og legater.